top of page
Om os

BrøchnerBøgild er et kommunikations- og PR-bureau, hvor vi med senior ekspertise og erfaring løfter kommunikationsopgaver, store som små, på tværs af alle brancher. Bureauet er stiftet i sommeren 2021 af Katarina Brøchner og Lena Bøgild, der tilsammen kommer med mere end 30 års erfaring fra kommunikations- og PR-branchen, hvor de med ledende stillinger i medieindustrien er trænet i koncernstrategier, krisehåndtering og proaktiv PR. 

Med en strategisk tilgang og kreativ eksekvering er ambitionen at skabe mærkbare resultater for vores kunder. Vi er dedikerede til at levere skræddersyede løsninger til virksomheder i forskellige brancher, og hjælper dagligt vores kunder med at opbygge og styrke deres brand identitet og kommunikation. 

Hos BrøchnerBøgild arbejder vi under mottoet “We got you”. Vi står altid klar - uanset hvilken situation I står i, og hvor I er i processen. Kreativitet og ideudvikling er en integreret del af vores arbejdskultur, da vi mener, det er essentielt, hvis man har ambitioner om at være nytænkende og opdateret i en verden i konstant forandring. 

Vi har ingen ambitioner om at være de største, men gør os umage for at være de bedste. Vi møder vores kunder i øjenhøjde og med overskud og indsigt hver gang. Vi investerer tid i at forstå jeres overordnede strategi, værdier og mål for fremtiden, da vi ved, det er afgørende for at kunne gøre en forskel for jeres virksomhed. 

Vi lever i en tid, hvor mange virksomheder har brug for at kigge indad og genbesøge egne værdier og kernefortælling. Områder som ESG, employer branding og virksomhedskultur har aldrig været vigtigere. Men risikoen for at træde forkert og potentielt ende i en shitstorm gør, at alt for mange virksomheder holder sig tilbage. Det vil vi gerne gøre op med.

Om os

Lena Bøgild og Katarina Brøchner
Team BB

Team

Lena Bøgild
BB_SoMe_ProfilePicture_Burgundy_2048x2048px.png

Lena Bøgild

CEO & Partner

Lena Bøgild har solid erfaring som strategisk ledelsesrådgiver i store virksomheder, hvor hun især har beskæftiget sig med PR, issues management og forandringsprocesser. Hun tænker strategisk og har en bred indsigt i det danske mediebillede, og så mestrer hun positionering, der skaber værdi og engagement. Hun har senest været Kommunikationsdirektør i Discovery. Inden da var hun PR-konsulent på TV 2 og har også siddet som pressechef for CPH:DOX. Lena er oprindeligt uddannet journalist, cand.mag. i medievidenskab og har en Master i DocumentaryFilmmaking. De sidste 12 år har hun arbejdet med kommunikation og PR.

Katarina Brøchner

CEO & Partner

Med mere end 20 års erfaring i branchen mestrer Katarina Brøchner kommunikations - og PR-rådgivning til fingerspidserne. Hun har en gedigen ballast fra bureauverdenen og har senest

siddet ti år som PR-chef for TV 2 Danmark med det strategiske ansvar for lanceringen af TV 2s programmer, rådgivning af værter og planlægning af events mm. Katarina har solid hands on

erfaring med udarbejdelse og eksekvering af kommunikationsstrategier, PR-kampagner, presseberedskab og krisehåndtering. Derudover er hun udstyret med et gedigent bullshit-filter og et velafbalanceret etisk kompas, som er helt centralt, når man skal navigere i en hurtig, omskiftelig branche. Katarina er oprindeligt uddannet cand.comm. fra RUC.

Katarina Brøchner
BB_SoMe_ProfilePicture_Thistle_2048x2048px.png
Mette Susgaard
BB_SoMe_ProfilePicture_Cherry_2048x2048px.png

Mette Susgaard

Junior PR Konsulent

Mette er en videbegærlig, engageret vestjyde, der brænder for politik, klima og kommunikation. Hun har en Bachelor i Politik og Forvaltning og er nu i gang med kandidatuddannelsen i Retorik på Aarhus Universitet. Mette er stærk på social medier, og har en stor indsigt i, hvordan strategisk kommunikation kan påvirke, hvilke narrativer der lever i den offentlige samtale. Og så har hun trods sin unge alder allerede allerede debatteret i Debatten på DR, sejlet rundt i Asien på Nordkaperen og udgivet sin egen podcast om klimapolitik.

Karriere

Bliv en del af BrøchnerBøgild

Hos os insisterer vi på, at det skal være både sjovt og inspirerende at gå på arbejde. Vores arbejde skal give os energi og ikke dræne os for den. Vores tone på kontoret er uformel, og vi gør en dyd ud af alle byder ind og bidrager til fællesskabet både socialt og fagligt.

 

Vi er altid nysgerrige på dygtige, kreative og inspirerende mennesker, som på den ene eller anden måde kan bidrage til fællesskabet i BrøchnerBøgild. Du er derfor altid meget velkommen til at række ud, hvis du mener, at du har lige det, vi står og mangler, eller måske ser en

mulighed for et godt samarbejde. Du kan altid fange os på denne mail

hello@brochnerbogild.com.

 

Hvis vi søger aktivt, vil du kunne finde åbne stillinger nedenfor.

bottom of page