top of page
Lena Bøgild & Katarina Brøchner; Fotokredit: Martin Gulnov

BrøchnerBøgild er et kommunikations- og PR-bureau, der med senior ekspertise og erfaring løfter kommunikationsopgaver på tværs af alle brancher. Bureauet er stiftet i sommeren 2021 af Katarina Brøchner og Lena Bøgild, der tilsammen kommer med sammenlagt over 30 års erfaring fra kommunikations- og PR-branchen, hvor de med ledende stillinger i medieindustrien er trænet i koncernstrategier, krisehåndtering og proaktiv PR. 

Med en strategisk tilgang og kreativ eksekvering er ambitionen at skabe mærkbare resultater for vores kunder. Hos BrøchnerBøgild arbejder vi under mottoet “We got you”. Vi står altid klar - uanset hvilken situation I står i, og hvor I er i processen. Kreativitet og udvikling er en integreret del af vores arbejdskultur, da vi mener, det er essentielt, hvis man har ambitioner om at være nytænkende og opdateret i en verden i konstant forandring.

Vi har ingen ambitioner om at være de største, men gør os umage for at være de bedste. Vi møder vores kunder i øjenhøjde og med overskud og indsigt hver gang. Vi investerer tid i at forstå jeres overordnede strategi, værdier og mål for fremtiden, da vi ved, det er afgørende for at kunne gøre en forskel for jeres virksomhed.  

Vi lever i en tid, hvor mange virksomheder har brug for at kigge indad og genbesøge deres egne værdier og kernefortælling. Områder som ESG, employer branding og virksomhedskultur har aldrig været vigtigere. Men risikoen for at træde forkert og potentielt ende i en shitstorm gør, at alt for mange virksomheder holder sig tilbage. Det vil vi gerne gøre op med.

Lena Bøgild; Fotokredit: Martin Gulnov

Lena Bøgild

Co-founder

Lena Bøgild har solid erfaring som strategisk ledelsesrådgiver i store virksomheder, hvor hun især har beskæftiget sig med PR, issues management og forandringsprocesser. Hun tænker strategisk og har en bred indsigt i det danske mediebillede, og så mestrer hun positionering, der skaber værdi og engagement. Hun har senest været Kommunikationsdirektør i Discovery. Inden da var hun PR-konsulent på TV 2 og har også siddet som pressechef for CPH:DOX. Lena er oprindeligt uddannet journalist, cand.mag. i medievidenskab og har en Master i Documentary Filmmaking. De sidste 12 år har hun arbejdet med kommunikation og PR. 

Katarina Brøchner

Co-founder

Med mere end 20 års erfaring i branchen mestrer Katarina Brøchner kommunikations - og PR-rådgivning til fingerspidserne. 

Hun har en gedigen ballast fra bureauverdenen og har senest siddet ti år som PR-chef for TV 2 Danmark med det strategiske ansvar for lanceringen af TV 2s programmer, rådgivning af værter og planlægning af events m.m.

Katarina har solid hands on erfaring med udarbejdelse og eksekvering af kommunikationsstrategier, PR-kampagner, presseberedskab og krisehåndtering og er udstyret med et gedigent bullshit-filter og et velafbalanceret etisk kompas, som er helt centralt, når man skal navigere i en hurtig, omskiftelig branche. Katarina er oprindeligt uddannet cand.comm. fra RUC.

Katarina Brøchner; Fotokredit: Martin Gulnov
bottom of page